Partners2019-12-04T07:15:32+00:00

Partners

Den fortsatta framgången och tillväxten av TimeTerminal Sweden är beroende av våra precisionstillverkade och anpassade pekskärmsterminaler som tillsammans med WFM, HRM och lönesystem löser viktiga uppgifter hos alla typer av företag.
Vi måste naturligtvis även lyfta fram samarbetet med våra partners som omfattar återförsäljare, underleverantörer och programvaruhus. Utan dem hade vi inte haft möjligheten att distribuera flera tusen terminaler som används dagligen år ut och in.

Nedan hittar du några som vi är stolta att samarbeta med.

pro7

Vi är unika marknaden genom att kunna erbjuda en kraftfull molnbaserad helhetslösning inom personaladministration dvs stöd för tidrapportering, reseräkning, bemanning, lön och hr-stöd. Flex HRM kan du använda som ett komplett personalsystem eller med de system du behöver.

pro20

FAS Tech AB tillverkar och levererar industriella datorsystem och produkter. Allt från enklaste datorkort till kompletta serversystem. De senaste åren har även kundanpassade datorer blivit mer efterfrågade. Framför allt är det olika typer av display och pekdatorer vi kundanpassat.

ZKTeco är ett multinationellt företag som specialiserar sig på tillverkning och utveckling av en mängd olika multibiometriska säkerhetslösningar, inklusive åtkomstkontroll, tidskontroll, vändkors och barriärer, CCTV, metalldetektorer, röntgeninspektion, integrerade mjukvarulösningar och inbäddade biometriska och RFID-moduler.

pro18

Martinsson fokuserar på produktområdena Displayer, Inbyggda system, Sensorer och Trådlöst. Vi samarbetar med ledande leverantörer, partners och underleverantörer för att säkerställa våra kunders behov av kvalitet och leveransprecision.

pa

PA Kompetens AB jobbar med med lönerelaterad konsulting och installation.Vi har också sedan 2004 jobbat med löneoutsourcing och har under flera år nu framgångsrikt växt oss till en stark partner, och idag är vår huvudsakliga inriktning löneoutsourcing och tjänster relaterade till detta.

Idag driver vi ett företag med fokus på att erbjuda våra kunder allt från standardlösningar till skräddarsydda systemlösningar inom alkolås samt nyckel- och objekthantering. Det som utmärker oss är vår personliga service, vårt helhetstänkande och vår hängivenhet i kundrelationen. Vi är specialister på tillverkning av maskin- och hydraulikdetaljer med hög precision.

Vismas vision är att vara ledande i automatiseringen av affärsprocesser. För att åstadkomma detta
följer vi vår mission: att främja europeisk konkurrenskraft i skapandet av tillväxt och effektivisering.

pro15

TooEasy AB

”TimeTerminal är inne i en spännande utvecklingsfas med mycket nytt på gång och där vi ser fram mot att få vara med på denna resa. Tillsammans har vi ett mycket starkt erbjudande som vi är övertygade kommer mottagas väl.”

Christofer Freidlitz, CEO TooEasy AB