Vårnyheter

Sollentuna 2019-04-25

Då har äntligen 2019 kommit igång ordentligt och med ett vårväder som lovar gott för detta år. Vi förväntar oss mycket i form av sålda terminaler och fastighetssystem. När det gäller Linux terminaler ser vi att det är TimeSpot® 38 som vi kommer att leverera. För de som måste ha Windows terminaler är det fortfarande vår TimeSpot® 40 som levereras.

Ny medarbetare

Josefine Bergström har precis börjat här på TimeTerminal som Key Account Manager. Ni kommer att ha kontakt med henne. Men fram till dess kan ni ta del av hennes egen presentation nedan.
Jag kommer närmast från en roll som Account Manager på Wolters Kluwer Scandinavia.

spring1 Under de senaste 10 åren har jag jobbat som säljare med
kontorsmaterial, brunnsborrning och senast inom ekonomisystem. Jag trivs i en miljö med mycket kundkontakt och många bollar i luften.
När jag inte är på jobbet så är det mycket tid med familjen som gäller. Med både skola och aktiviteter, just nu är det cello och simträning som står på agendan för döttrarna. Efter en lång och mörk period, så har äntligen våren kommit med allt vad det innebär att odla, plantera, sol, värme och fotbollssäsong.
Nu ser jag fram emot nya utmaningar och att bli en del av TimeTerminal.

Supportavtal

Vi har slagit isär supportavtalen beroende på typ av terminal eftersom det finns mindre skillnader som på detta sätt tydliggörs.
Den tydligaste skillnaden är priset som skiljer mellan TimeSpot 37/38, TimeSpot 40 och TimeSpot 40 IP65. Det finns även en skillnad mellan Linux och Windows där vi kan ta ett mycket större ansvar för Linux än för Windows. Som ni vet är det ett litet företag som heter Microsoft som styr Windows utveckling och de lyssnar inte på oss.
De nya avtalen är bilagda.

Rutiner vid support

Mer kring support och reparationer där vi återigen har en vädjan till er som kunder.
Om ni har en trilskande terminal finns informationen kring vad ni skall göra på vår hemsida, timeterminal.se/produktbestallning-och-support, men det är även viktigt att påpeka ni får inte öppna terminalerna om ni vill att garantier och supportavtal skall gälla. Vi får tyvärr in terminaler som av någon anledning har öppnats.

Nytt i TimeSpot 38 familjen

Nu har TimeSpot 38 familjen utökats med ytterligare en storlek eller kanske ska den kallas en litenhet. Vi har utrustat den med en 7” display och inneslutet allt i mycket mindre skal.
Den är ännu på prototyp stadiet, men vi har testat den och funktionaliteten finns inget att klaga på.
spring2
TimeSpot 38 7” prototyp med demogränssnitt

2019-04-29T13:24:17+00:00