TimeTerminal välkomnar Josefine till vårt team.

JosefineSom en del av vår fortsatta expansion i Sverige är vi glada att meddela Josefine Bergström som ny Key Account Manager.

Efter att ha intervjuat många kandidater, vad slog oss om henne var engagemanget för inte bara försäljningen utan särskilt hennes fokus på att skapa meningsfulla partnerskap. På TimeTerminal lägger vi ett högt värde på relationer med våra återförsäljare och tror att Josefine inte bara kommer att passa in i våra affärsmål utan kunna utveckla sin egen kompetens och lärande.

När vi tar med nya produkter för återförsäljare att lansera till sina kunder, kommer Josefines ambition att ge rätt stöd, kontakt och förvaltning en viktig fördel för alla berörda.

Josefine har arbetat på högprofilerade företag som lyreco och mer nyligen Wolters Kluwer Scandinavia. Med sin tio års framgångsrik försäljning, partnerskap och affärsutveckling som kommer att vara ett välkommet tillskott till vårt växande team.

11e April 2019

2019-04-18T13:27:02+00:00