Ny VD för TimeTerminal Sweden AB (03/05/2018)

Johan Hägerlöf har utsetts till ny VD för TimeTerminal Sweden AB. Han ersätter Mikael Boman, som för en tid fungerat som tillfällig VD. I sin roll som VD kommer Johan att ha totalansvar för TimeTerminal Sweden AB, både i Sverige och utomlands.

Johan har tillbringat den största delen av sitt yrkesliv inom elektronik och informationsteknik. Han har varit med och startat utveckla tre företag från start, däribland Flowscape. Senast kommer Johan från en roll som produktchef för Flowscape, där han även haft roller som utvecklingsprojektledare, kundprojektledare och installationschef.

”Det är med stor glädje att jag nu börjar som VD på TimeTerminal som är ett företag med stora möjligheter. Att arbeta med Timeterminals  tidterminaler och produkter för flerfamiljshus känns väldigt inspirerande.”

Vi välkomnar Johan varmt till TimeTerminal Sweden AB och ser fram emot att arbeta tillsammans.

2018-11-30T18:40:54+00:00