Ny ägare till TimeTerminal Sweden AB (01/09/2017)

Efter 17 år som chef och ägare till TimeTerminal Sweden AB har Hans Hindersson sålt företaget till B.R.A Maskiner AB med affärsområdet B.R.A Security. Under 4 år har företagen samarbetat med alkotester i samband med närvarorapportering. Hans Hindersson ingår i styrelsen för TimeTerminal tillsammans med huvudägare till B.R.A Theresa Boman och Mikael Boman. Verksamheten kommer att fortsätta med tidigare anställda från Sollentunakontoret. Tillsammans har företagen en omsättning på cirka 60 miljoner.

Johan har tillbringat det mesta av sitt yrkesliv inom elektronik och informationsteknik. Han har varit inblandad och började utveckla tre företag från början, inklusive: Flowscape. Därefter kommer Johan från en roll som produktchef för Flowscape, där han har haft roll som utvecklingsprojektledare, kundprojektledare och installationschef under åren.

Det är med stor glädje att jag nu börjar som VD på TimeTerminal. TimeTerminal är ett företag med stora möjligheter. Att arbeta med Timeterminal terminaler och produkter för flerfamiljshus känns väldigt inspirerande. Vi välkomnar Johan varmt till TimeTerminal Sweden AB och ser fram emot att arbeta tillsammans.

2018-11-30T18:41:53+00:00